Implementarea Qubiservice la Pro Refrigeration Team

Pro Refrigeration a fost fondata in 2010 si a devenit o companie competitiva care proiecteaza si repara echipamente de refrigerare in Romania.

Compania deserveste unitati comerciale de marime diferita, adaptand solutiile oferite clientilor sai. Proiectarea pentru echipamente de refrigerare cuprinde magazine mici, supermarket-uri, centre logistice. Instalatii noi trebuie sa fie livrate rapid si administrate eficient dar o pondere insemnata a activitatii noastre vizeaza intretinerea si repararea echipementelor existente.

Inainte de implementarea Qubiservice nu exista un sistem centralizat, automatizat de management al activitatii de service. Pentru ca firma era mica dar in curs de extindere, unele provocari puteau fi rezolvate prin cresterea performantei angajatilor. Cea mai dificila provocare era, totusi, insuficienta unor informatii care sa permita dispcerizarea rapida si monitorizarea stocului de piese de schimb.

Totusi, cand am atins cifra de 10 centre de service cu sute de instalatii care trebuiau intretinute, a devenit evident ca un sistem automatizat de management al activitatii de service era necesar. Unele solutii software pe care le-am urmarit nu ofereau suficienta functionalitate in timp ce altele erau prea complexe pentru nevoile noastre. Qubiservice s-a potritiv bine cerintelor.

Qubiservice a imbunatatit cifra de afaceri si deservirea clientilor prin administrarea mai buna si reducerea costurilor. Am putut face mai bine previzionari ale cantitatilor de piese de schimb si sa evaluam mai bine posibilitatile de interventie. Multiple solicitari venite de la clienti puteau fi alocate unei echipe de interventie dintr-o zona anume iar ea putea sa fie mai eficienta din moment ce nu mai trebuia irosit timpul prin completarea diferitelor formulare. Qubiservice gestiona aceste detalii. Dispecerizarea era mai simpla din moment ce informatii in timp real despre activitate erau disponibile.

Implementarea Qubiservice,  o platforma software de management al activitatii de service, a imbunatatit satisfactia clientilor, a crescut cifra de afaceri, a imbunatatit controlul costului si ne-a ajutat sa ne extindem activitatea.

Pro Refrigeration Team – Bucuresti, Romania