Implementarea Qubiservice la Unicool

Unicool a fost infiintata in 2011 si a devenit o firma bine-cunoscuta care ofera servicii de incredere pentru reconditionarea echipamentelor de refrigerare din Romania.

Firma ofera servicii la nivel national pentru unitati comerciale diverse. Instalatii existente sunt reconditionate pentru a le aduce la specificatiile producatorului sau noi instalatii pot fi realizate cu unitati de refrigerare reconditionate. Activitatea de reconditionare este certificata si se face numai cu piese de schimb originale, realizand astfel o instalatie cu o durata buna de viata.

Inainte sa implementam Qubiservice informatiile despre activitatea service erau restranse. Din moment ce administrarea pieselor de schimb era deosebit de importanta, o buna parte din timp era alocat verificarii si actualizarii inventarului. Dat fiind faptul ca reparam dar si reconditionam echipamente, este important sa cunoastem piesele uzate si cele care pot fi reutilizate dintr-un echipament. O buna administrare a stocurilor din depozit devine la fel de importanta ca trimiterea unei echipe pe teren.

Un sistem flexibil de management al activitatii de service era necesar. Inainte sa achizitionam si implementam un asemenea sistem a devenit evident ca schimbul rapid de informatii este extrem de necesar. Integrarea platformei de service cu un Sistem de Planificare a Resurselor (ERP) devenea important pentru viitor. Qubiservice era cea mai buna optiune. Toata activitatea de service putea fi administrata aici si datele pentru facturarea clientilor si comenzile pentru furnizori erau disponibile, in acelasi loc, pentru management.

Qubiservice a imbunatatit performanta firmei prin centralizarea tuturor datelor necesare. Decizii mai bune puteau fi luate prin previzionarea potentialului unui echipament iar aceste detalii ne-au ajutat sa ne adaptam mai bine mediului de afaceri.

Implementand Qubiservice,  compania a fost mai capabila sa gestioneze extinderea activitatii, avand o mai buna utilizarea a resurselor si crescand cifra de afaceri.

Unicool Refrigeration Equipment – Apahida, Cluj, Romania